Luister naar 'Mevrouwtje Mevrouw vertelt'

Op zondag 21 januari 2018 om 10u30 palmt reizend speeltheater Kip van Troje de bibliotheek van Etterbeek in met een wervelende vertelvoorstelling, na een ontbijt om 10u. Verwacht verhalen over feest, over verschillend zijn, over ruzie maken en weer vrienden worden, over andere talen en gek spreken, en over verwondering voor alles wat anders en toch gewoon is. Een voorstelling voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Vergeet je niet in te schrijven voor de voorstelling bij het Davidsfonds Elsene-Etterbeek, per mail via elsene-etterbeek@davidsfonds.net of telefonisch via tel. 02 735 76 97. Een toegangskaartje voor de voorstelling kost € 7,00; als Davidsfondslid of voor kinderen van 6 tot 12 jaar kost de voorstelling € 4,00; kinderen jonger dan 6 jaar nemen gratis deel; en als gezin betaal je maximaal € 14,00, of met een Davidsfondslidmaatschap € 10,00.

In het kader van Toast Literair door het Davidsfonds, in samenwerking met de bib en met de steun van FRANK VAN BOCKSTAL, schepen van Nederlandstalige aangelegenheden - Oudergemlaan 113-115, 1040 Etterbeek